HTML

VK blog

CSINÁLD!

Utolsó kommentek

  • bekerült: @Tartós Béka: Jól érted ! Igen felelős, de nem a balliberális gyűlölet kampányért, hanem mert ú... (2015.05.14. 07:33) O Fortuna – Kokó védelmében
  • Tartós Béka: @bekerült: "Teccet volna előre gondolkodni és nem a pénzt nézni, amivel eladta magát !" Jól értem... (2015.05.13. 23:37) O Fortuna – Kokó védelmében
  • Kurt úrfi [teuto-nordikus parasztlegény]: @keményen drogozó kisember: Igen, Larry túl hülye ahhoz h felfogja. (2015.05.13. 18:38) O Fortuna – Kokó védelmében
  • bekerült: A minap volt vitám arról, hogy a választóink zöme számára a politikai hovatartozás hit kérdése és ... (2015.05.12. 18:53) O Fortuna – Kokó védelmében
  • Vucsics.Krisztián: @bekerült: "Pont azért írtam ezt, hogy amikor egy példakép leteszi a garast, azzal, hogy az adott ... (2015.05.12. 11:52) O Fortuna – Kokó védelmében
  • Utolsó 20

BKV

2010.01.15. 15:02 Vucsics.Krisztián

"Ha én leszek a király":

  • A szakszervezetekre vonatkozó passzusok kikerülnek a munka törvénykönyvéből. Egyúttal a Btk-ban a kartellezés (296/B§) értelemszerűen kiegészül.
  • A sztrájkban való részvétel bekerül a rendkívüli felmondási okok közé, plusz a munkaadó a szokásos szabályokszerint követelheti az okozott kár megtérítését.

A BKV-t meg konkrétan el kell adni 1 Ft-ért a Szélesnek (buszban eléggé otthon van) vagy a Wáberernek (ő meg élőállatok szállítmányozásában van otthon :-) ), oszt' jónapot. Ahogy hallom, az alvállalkozói járatok mennek, úgyhogy nyugodtan ki lehet adni az összes járatot gebinbe - rosszabb, mint most tuti nem lesz.

Ha egyik sem ad érte ennyit, akkor addig árverezni ("BKV és adunk mellé tízmilliárdot először..."), amíg valaki el nem viszi.

Ha már itt tartunk, MTV dettó, eszközöket-frekvenciákat(!)-satöbbi elárverezni, a húsvéti misét, parlamenti közvetítést meg a délelőtti kisebbségi húszpercet meg megtendereztetni: amelyik kereskedelmi kevesebbet kér azért, hogy ilyeneket közvetítsen, az viheti a boltot.


2 komment

Címkék: király

A bejegyzés trackback címe:

https://vucsics.blog.hu/api/trackback/id/tr831674634

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

OkoskaTo:rp 2010.04.25. 17:28:24

Nono. Én nem akarok Maúnikát és Anyátok köztöt nézni, két reklámblokk között. Abban adnék igazat neked, hogy a Duna TV lényegesen olcsóbban állítja elő a hasznos műsort, mint az MTV, tehát ez utóbbinál többet lopnak.

Vucsics.Krisztián · http://www.vucsics.hu 2010.04.26. 11:08:03

@OkoskaTo:rp: "Én nem akarok Maúnikát és Anyátok köztöt nézni, két reklámblokk között." - hát ne nézd, erre most is megvan minden lehetőséged. Én sem teszem.

Az, hogy azért néz a nép Barátok köztöt, mert azt adnak (és ha helyette Vers minenkinek lenne orrba-szájba, akkor azt nézné a nép és az menne a kocsmában a háttérben) tévedés, az ok és az okozat felcserélése.

Az meg, hogy a Duna TV olcsón állítja-e elő a "hasznos" műsort, akkor derülne ki, ha megtendereztetnék.
süti beállítások módosítása