HTML

VK blog

CSINÁLD!

Utolsó kommentek

  • bekerült: @Tartós Béka: Jól érted ! Igen felelős, de nem a balliberális gyűlölet kampányért, hanem mert ú... (2015.05.14. 07:33) O Fortuna – Kokó védelmében
  • Tartós Béka: @bekerült: "Teccet volna előre gondolkodni és nem a pénzt nézni, amivel eladta magát !" Jól értem... (2015.05.13. 23:37) O Fortuna – Kokó védelmében
  • Kurt úrfi [teuto-nordikus parasztlegény]: @keményen drogozó kisember: Igen, Larry túl hülye ahhoz h felfogja. (2015.05.13. 18:38) O Fortuna – Kokó védelmében
  • bekerült: A minap volt vitám arról, hogy a választóink zöme számára a politikai hovatartozás hit kérdése és ... (2015.05.12. 18:53) O Fortuna – Kokó védelmében
  • Vucsics.Krisztián: @bekerült: "Pont azért írtam ezt, hogy amikor egy példakép leteszi a garast, azzal, hogy az adott ... (2015.05.12. 11:52) O Fortuna – Kokó védelmében
  • Utolsó 20

Tetőtér?

2009.10.30. 15:47 Vucsics.Krisztián

Legelőször is, Karcsi befejezte a fugázást, cseppet sem szitkozódott, amikor meglátta, mit kell kijavítania utánam... :-)

Lakás-ügyben egy elég meglepő felfedezést tettünk Anikóval (szó szerint ő mondta ki, de mint ha a saját szavaimat hallottam volna), de a megértéséhez lépjünk vissza egy kicsit az időben.

Szóval, volt nekem 2002-től "mostanáig" a lakásom, kicsi is volt, sárga is volt, de a MIENK volt, ebből a MIENK csupa nagybetű. Dacára egyen-panel mivoltának, egyáltalán nem volt tucatlakás: egyöntetű vélemények szerint hangulatosan volt berendezve, az egyik ingatlanos szó szerint elakadt lélegzettel ált meg a nagyszoba ajtajában, pedig azért ő már látott egyet s mást... És nem volt felső szomszéd és valami egészen lélegzetelállító panoráma nyílt a kis erkélyről. Valószínűleg ez az erkély ejtett rabul engem annak idején és most is emiatt tudtuk a válság dacára is egész gyorsan eladni.

Innen költöztünk át Érdre -- a ház szép és nagy, a kertben a fenyők hasonlóan lélegzetelállítóak. A környék úgy általában hmmm, hmmm: maga Érd azért akárhogyan is nézzük, egy jó nagyra nőtt cigánytelep és cserébe még messze is van, bármennyire is a legjobb részén lakunk, de hát Újpalota sem volt éppen egy Beverly Hills, szóval ez mondjuk kipipálva. A lényeg úgyis a szűkebben vett környezet, egy szem elég lepukkant házat leszámítva igazán nem szólhatunk egy szót sem.

Szóval a ház szép, nagy, van mindennek hely, a kocsi sem az utcán áll, a borok sem mennek tönkre a meleg lakásban - nem is lehet egy lapon említeni a két kérót, óvatosan becsüljünk meg mondjuk egy háromszoros szorzót, hogy ennyivel értékesebb a mostani házunk. Tehát egyszer csak dobbantott egyet a varázsló és hipp-hopp, megháromszorozódott a lakás. Csakhogy:

ez nem a mienk.

Talán valami ilyesmi lehet egy magamfajta habitusú embernek nyernie a lottón? Jó kérdés. Mindenesetre Anikó egyszer csak azt mondta valamelyik este: boldogabbak voltunk a 35 négyzetméteren. Elég döbbenetes felismerés, de "ül", nagyon ül. Örömet az okoz, amiért megdolgoztam, legyen az egy sikeres vizsga, egy autó (szeretem!), egy szép nő :-) (szeretem!) vagy éppen egy lakás. Lakás helyett most bankszámla-egyenleg van, végül is azt sem rossz érzés nézegetni. :-)

Úgyhogy lakáskeresésben vagyunk, a jelenlegi irány egy beépíthető tetőtér felhajtása és saját elképzeléseink szerinti kialakítása - meglátjuk!

 


Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://vucsics.blog.hu/api/trackback/id/tr931486978

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása